Home

Sri Avista - Bedug Sangalikur Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Sri Avista - Bedug Sangalikur lyric
Bli ngerti, mikiri sampean siji
Awan bengi, kerjane mung cuma ngimpi

Bli mikiri, yen dapur kudune ngebul
Yen wis ning kasur, tangi bedug sangalikur
Ora ngurusi, duh kakang ning anak rabi
Apa bli pengen, duh kakang dadi wong sugi

reff :
Kang terus terang, kula arepan ngomong
Semono gan amit, bokat kula sing sawon

[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/sri-avista/bedug-sangalikur.html ]
Wong rumah tangga, pengene sih bahagia
Tapi sampean, ora kieng usaha
Bli ngerti, mikiri sampean siji
Awan bengi, kerjane mung cuma ngimpi

Bli mikiri, yen dapur kudune ngebul
Yen wis ning kasur, tangi bedug sangalikur
Ora ngurusi, duh kakang ning anak rabi
Apa bli pengen, duh kakang dadi wong sugi



[view lyrics] [Download Mp3 File] Sri Avista - Bedug Sangalikur free download mp3, gratis download lagu Sri Avista - Bedug Sangalikur you just click on Download button to save file Sri Avista - Bedug Sangalikur. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.