Home

Rotra - Kulonuwun Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Rotra - Kulonuwun lyric
[Radjapati]

Yeah Rotra,
yeah rotra radjapati,
yeah ah.. back again,
yeah ah ah yo yo.

Derek langkung, nyuwun sewu jaluk dongo lan restu, ji ro lu !
Aku tak nyobo melu mlebu,
Nek ora entuk mengko tak gajul matamu, prek su !

Cobo rungokno opo sing tak kandakno,
Nek ora seneng kono kowe do minggato,
Aku ra ngurus kowe ngomong opo rasah do kemlinthi, aku ra wedi

Jare wis ra sudi, kok isih ngrasani,
Konco-konco sing arep do mulai gapi
Arep mbok arani aku, aku yo karepmu, pihakmu,
Mangsamu nyothik apik dewe ngono po su !

Radjapati ra tau wedi, ngadepi sesumbar musuh sing sajak digirisi
Opo doo ra ngerti yen neng kene ono mc, sing ra tau mati,
Gulowentah hip-hop tekan saiki, yo

Iki gotro sing ongko siji
Soko aku rasah dho meri
Melu rotra kabeh ra bakal rugi, aku ra ngapusi

Ayo dadi siji, ngadepi musuh-musuh sing soyo kemaki,
Mugi gusti ngapurani, kawulo alit sing kebak dosa iki
Yo ki Ageng Gantas gek ndhang di brantas wis soyo panas,
[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/rotra/kulonuwun.html ]
Sumonggo kerso dipun babat tuntas

[Ki Ageng Gantas]

Yeah…
Kulonuwun kulo bade nglantun
Ngagem tembang saking lebheting manah
Sampun kakean polah, Monggo sami jumangkah
Sami nyelak mboten pareng ribut mengkih ndak dawah,

Sumonggo sami mireng, nanging kedhah sing anteng, lho kok anteng??
Pun, monggo sami jumeneng, sumonggo sareng-sareng

Kalian kulo lan sedoyo ingkang sawekisto
Wonten dinten meniko, mboten pareng crah suloyo

Supadhos, kawontenan nacak tentrem, adem ayem, ati marem, mesam mesem lan sumringah ugi bungah
Menawi mboten pitadhos kulo aturi minggat
Sedoyo ingkang ten mriki saget tumindak nekat

Lholilo, madyo kulo, bolo sampun sumadyo
Matah kaji, gaman sami dipun nunut sing ngarso
Menawi mekaten monggo sinten badhe ngendiko
Kulo ki Ageng Gantas sampun cekap atur wicoro.

Ah…. rotra,
yeah Radjapati,
ki Ageng gantas, brantas tuntas…



[view lyrics] [Download Mp3 File] Rotra - Kulonuwun free download mp3, gratis download lagu Rotra - Kulonuwun you just click on Download button to save file Rotra - Kulonuwun. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.