Home

Rina Amelia - Lungiting Asmoro Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Rina Amelia - Lungiting Asmoro lyric
Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/rina-amelia/lungiting-asmoro.html ]
Tegane atimu soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

reff :
kembali ke atas..sepreneā

[view lyrics] [Download Mp3 File] Rina Amelia - Lungiting Asmoro free download mp3, gratis download lagu Rina Amelia - Lungiting Asmoro you just click on Download button to save file Rina Amelia - Lungiting Asmoro. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.