Home

Lagu Daerah - Warung Pojok Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Lagu Daerah - Warung Pojok lyric
Akeh wong padha kedanan masakan,
akeh wong padha kelingan pelayan
Ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan

Yen balik tas jalan-jalan mingguan
mumpung bae tas gajian kaulan
Warung Pojok go ampiran etung-etung ke kenalan
Tobat dhendhenge emi rebuse,
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe
[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/lagu-daerah/warung-pojok.html ]

Adhuh kopie, tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane
Pura-pura mata mlirik meng dhuwur
padhahal ati ketarik lan ngawur
Nginum kopi mencok nyembur kesebab
nyasar meng cungur
Tobat dhendhenge emi rebuse
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe
Adhuh kopie tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane

[view lyrics] [Download Mp3 File] Lagu Daerah - Warung Pojok free download mp3, gratis download lagu Lagu Daerah - Warung Pojok you just click on Download button to save file Lagu Daerah - Warung Pojok. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.