Home

Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging lyric
Aya awewe jaman ayeuna
Ngaku awewe modern
berkarier penuh obsesi
sagala hayang siga lalaki
ceunah emansipasi
bari utek na teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teuing
salaki na di imah ngajaga tulak panto
anak na diasuh
[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/doel-sumbang/awewe-sapi-daging.html ]
cukup ku suster jeung babu
hayang na mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki ceunah duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak
awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
nganut emansipasi kaluar tina aturan
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad

[view lyrics] [Download Mp3 File] Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging free download mp3, gratis download lagu Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging you just click on Download button to save file Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.