Home

Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji lyric
Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/didi-kempot/tanjung-mas-ninggal-janji.html ]
Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

[view lyrics] [Download Mp3 File] Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji free download mp3, gratis download lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji you just click on Download button to save file Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.