Home

Didi Kempot - Setasiun Balapan Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Didi Kempot - Setasiun Balapan lyric
Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a... Dada sayang
Da... Slamat jalan
[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/didi-kempot/setasiun-balapan.html ]


Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali

[view lyrics] [Download Mp3 File] Didi Kempot - Setasiun Balapan free download mp3, gratis download lagu Didi Kempot - Setasiun Balapan you just click on Download button to save file Didi Kempot - Setasiun Balapan. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.