Home

Didi Kempot - Ketaman Asmara Lyrics



     
Page format: Left Center Right
Direct link:
BB code:
Embed:
Rate Lyrics


Lirik Lagu Didi Kempot - Ketaman Asmara lyric
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

[ *from http://www.index-of-mp3s.com/lyric/didi-kempot/ketaman-asmara.html ]
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

[view lyrics] [Download Mp3 File] Didi Kempot - Ketaman Asmara free download mp3, gratis download lagu Didi Kempot - Ketaman Asmara you just click on Download button to save file Didi Kempot - Ketaman Asmara. Easy way to download mp3 video lyrics here. songs text chord key guitar kord kunci gitar Teks lagu, ringtone nada sambung pribadi (NSP/RBT) Ringback tone. Muzik dengar lagu muaturun percuma get for you here now musik free.